Paasvoordeel: 25* paaskorting voor cursus 'veertig dagen zonder suiker'

Suikervrij eten en suikervrije voeding is belangrijk om je overgewicht definitief kwijt te spelen. Een suikervrij dieet is echter minstens even belangrijk om fit en gezond te blijven. Maar suikervrije voeding en suikervrij eten is uiteraard veel gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe begin je aan suikervrij eten, wat mag en wat mag niet in een suikervrij dieet?


Voedingscoach Eva Van Zeeland schreef een cursus voor iedereen die suikervrij wil eten. Begeleiding en ondersteuning is hier immers erg belangrijk.
Met Pasen staan voor al diegenen die suikervrij eten weer enkele moeilijke dagen voor de deur. Hoe weersta je aan al dat lekkers? Waar vind je suikervrije paaseitjes of, nog beter, hoe maak je zelf je suikervrije paaseieren?
Op al deze en nog zoveel meer vragen geeft Eva Van Zeeland een duidelijk antwoord in haar cursus 'Veertig dagen zonder suiker'.  Ter gelegenheid van Pasen geniet je nu van maar liefst 25% korting op deze cursus die je niet alleen met raad en daad leert hoe suikervrij te eten maar je ook tal van suikervrije recepten presenteert.

Overweeg jij ook gezond en sukervrij te eten? Zeker doen, je zal het je zeker niet beklagen.

Download je Cursus 'Veertig dagen zonder suiker' van Eva Van Zeeland en profiteer niet alleen van de 25 procent Paaskorting , maar krijg er bovendien nog drie GRATIS receptenboeken bovenop! Gebruik de speciale kortingcode 'MissPasen'.

Reacties