Geniet van té gekke solden bij Media Markt

Solden bij Media Markt... Jij bent toch niet gek dat je daar niet zou van profiteren? Deze Duitse elektroketen biedt zowel klein als groot elektro aan de laagste prijzen met lage prijzen. En dat is zeker het geval tijdens deze zomer solden.


Media Markt hecht vooral belang aan zijn dienstverlening. Alle producten worden, indien gewenst, thuis afgeleverd. Beantwoord het gekozen toestel uiteindelijk toch niet aan je verwachtingen? Dan stelt Media Markt je in staat om het toestel binnen een periode van veertien dagen te ruilen of terug te brengen. Het toestel of apparaat moet uiteraard onbeschadigd en compleet worden terug gebracht, en dit samen met je aankoopbewijs. Is je product defect, dan kan je het eveneens binnen een periode van veertien dagen ruilen of terug brengen. In een aantal vestigingen is het alleen mogelijk om te ruilen. Is een toestel defect dan wordt dit via de service afdeling van Media Markt hersteld.

Extra tip

  • Jij ben toch niet gek: en wil toch ook van de té gekke solden van Media Markt genieten? Geniet nu bij Media Markt van kortingen die oplopen tot maar liefst 70% en dit zowel voor klein- als groot elektro, huishoudtoestellen, TV, hifi, foto en video, computers, laptops, smartphones, GSM, games en alle andere accessoires! Om te kijken, kiezen en te kopen hoef je nu zelfs het huis niet meer uit. Ga nu naar de gloednieuwe website van Media Markt, maak je keuze en geniet uitsluitend via onderstaande website van 70% solden voordeel.
  250x250_BEFR

Reacties