Boek je vakantie met 70% korting met de dag deals van Travelbird

Wil je genieten van de goedkoopste reisaanbiedingen? Dan is Travelbird ongetwijfeld iets voor jou. Travelbird werkt als intermediair tussen de consument en de reisaanbieder, en realiseert op die manier de goedkoopste reisaanbiedingen. 


Travelbird stelt je iedere dag de goedkoopste reisaanbieding voor, zonder aan kwaliteit of comfort in te boeten. Het levert met zijn dag aanbiedingen kwaliteitsarrangementen in de meest gerenomeerde hotels en attractieparken en organiseert aantrekkelijke gezinsuitstapjes aan de laagste prijs. Travelbird biedt je elke dag een aantrekkelijke dag deal aan, gaande van een wellness arrangement tot compleet verzorgde vakanties voor het ganse gezin, steeds aan de laagste prijs.

Travelbird biedt iedere dag vanaf  middernacht een nieuwe reisaanbieding aan. Wees er als de kippen bij. Iedere reisaanbieding blijft immers slechts 24 uur beschikbaar, of tot de aanbieding is uitverkocht.

Wil jij zoals honderdduizenden bewuste consumenten, ook van de goedkoopste dag deals van Travelbird genieten? Meld je dan nu via onderstaande website aan, en je krijgt dagelijks de goedkoopste vakantie in je mailbox!



 

Reacties