Geniet van 20% op alle soorten boeken bij ECI boekenclub

ECI.be verkoopt als multimediabedrijf al meer dan veertig jaar zowel boeken als cd's, dvd's en games. In 2009 gooide ECI haar roer om, en verkoopt het nu al haar multimedia producten aan iedereen, met of zonder lidmaatschap. Dat ging niet onopgemerkt voorbij, want men werd enkele jaren na elkaar beloond met de prestigieuze Becommerce Award voor beste webwinkel in de categorie multimedia. 

Bij ECI geniet nu dus iedereen van een opvallend ruim assortiment met steeds meer dan 300000 artikelen in voorraad. Bij ECI geniet je bovendien van interessante prijsactie, tot 20% en meer korting op nieuwe top titels. Leden van ECI krijgen boven deze korting waarvan dus iedereen kan genieten, nog eens een extra ledenkorting op alle artikelen in voorraad en dit tot maar liefst 25% korting op de allernieuwste titels. Leden van ECI worden tevens regelmatig beloond met exclusieve acties en waardevolle geschenken.  

De voordelen van ECI

Daarnaast geniet bij ECI iedereen van niet te onderschatten voordelen. Naast een korting van minimaal twintig procent op alle nieuwe aanbiedingen, krijg je alles gratis thuis geleverd vanaf een bestelling van 20 euro. Voor 21u30 besteld, is de volgende dag thuis geleverd. Daarnaast ontvangt iedereen enkele keren per jaar een inspirerende gids met alle nieuwe boeken, cd's en dvd's met exclusieve tips van deskundigen op het vlak van literatuur, cd's en dvd's en alle top games. Kortom wat wil je nog méér? 













Reacties