Geniet van hoge kortingen bij webwinkel bol.com

Bol.com is ongetwijfeld een van de grootste en betrouwbare webwinkel uit de Benelux die nu ook bij ons populair wordt. Tijdens de aan gang zijnde zomer solden is het ongetwijfeld nog gezelliger en voordeliger winkelen bij Bol.com. Wat anders gezegd van een online korting van maar liefst 60% op het uitgebreide gamma gaande van dvd’s, huishoudapparaten, buitenspeelgoed en games. Je geniet van een even grote korting in de baby- kook- en of muziek- en speelgoedwinkel van Bol.com

 
 
Bij Bol.com is het aangenaam en goedkoop winkelen vanuit je luie zetel en je kan er kun ook tijdens de solden op veel verschillende manieren veilig en betrouwbaar betalen. Zo kun je je bestelling direct betalen via Bancontact/Mistercash, Maestro of met een creditcard. Het plaatsen en betalen van je bestelling gebeurt altijd in een extra beveiligde internetomgeving. Veiliger betalen dan bij bol.com kan bijna niet.
Vanaf € 20,- is de levering gratis, ook voor laptops, televisies en al het speelgoed. Er geldt geen limiet voor het aantal producten per bestelling en je kan je bestelling bovendien overal laten bezorgen, zelfs op je werk.

Extra tip

  • Online korting tot 60%: kies, bestel en geniet van de online korting tot 60%, uitsluitend via de onderstaande website van Bol.com!

 
 
Solden (Belgie)

Reacties