Exclusief aanbod bij GSM wijzer: iPhone 4 voor 1 euro met Telenet iKing 45

GSMwijzer is een van de meest toonaangevende aanbieders van de recente Gsm's, smartphones en iPhones aan de gegarandeerd laagste prijzen. Daar bovenop doet GSMwijzer er geregeld een exclusieve aanbieding bij. Tijdens de aan gang zijnde zomersolden staat de prachtige iPhone 4 van Apple alleen bij GSMwijzer in de aanbieding. Je neemt deze populaire Apple Iphone 4 alleen bij GSMwijzer mee naar huis de belachelijk lage prijs van... 1 euro!


GSMwijzer overstelpt zijn duizenden tevreden klanten graag met écht opzienbarende prachtdeals. Je kiest er in alle vrijheid het abonnement dat het best bij je past en krijgt er recent toestel voor een habbekrats bovenop! Wie doet beter?

Dit keer staat bij GSMwijzer de iPhone 4 extra in de kijker. Om van dit unieke aanbod te kunnen profiteren, kies je uitsluitend bij GSMwijzer voor het Telenet- abonnement iKing 45 en dit voor een periode van minium twee jaar. GSMwijzer doet je op zijn beurt de exclusieve iPhone 4 'cadeau' voor amper... 1 euro. Met het Telenet- abonnement iKing beschik je maandelijks over 300 belminuten, 1000 sms'jes en 1000 Mb. Van een pracht aanbieding gesproken.

Extra tip
  • Jij wil toch ook genieten van dit unieke aanbod: Wacht dan niet langer en kies UITSLUITEND via onderstaande website je exclusieve Apple iPhone 4, en bel en sms zonder tellen met Telenet iKing 45. Aarzel niet, want deze actie loopt uiteraard als een trein... alleen bij GSMwijzer

 

250x250_Telenet

Reacties