Tot 50% korting op zomerkleding voor je kids!





Modieuze zomerkleding voor je kids met een korting tot maar liefst 50 procent, daar zeg je toch geen neen tegen? In aanhoudende tijdens van economische en financiële crisis zeker welkom, en zo dachten de verantwoordelijken van de gespecialiseerde online webwinkel kinderkleding.be er ook zo over. Bij iedere bestelling van minstens 25 euro krijg je er een glossy magazine én het blad Glans er bovenop!



Kinderkleding is een online shop voor merkkinderkleding en kindermode. De nieuwste trends in de kindermode zijn terug te vinden in het assortiment, dat uitblinkt door zijn goede kwaliteit en draagcomfort.

Deze website is opvallend gebruiksvriendelijk, de kleding wordt uitvoerig en gedetailleerd beschreven en professioneel gefotografeerd. Kinderkleding speelt maximaal in op de jongste rages, zoals het dit jaar het geval is met de populaire ‘harembroek’ en het ‘all over print’ tuniekje.

Alle kinderkleding is uit voorraad leverbaar in de maten 92 tot en met 176, met een focus op de maten 104 tot en met 152. Bij elke bestelling wordt iets extra’s ingesloten, zoals potloodjes of een spelletje.

Daarnaast geniet je van een vlugge levering, lage verzendkosten en een persoonlijke klantenservice, alles onder het waakzame oog van “Thuiswinkel Waarborg”

Extra tip

  • Jij laat een korting van 50% toch niet liggen?: bezoek dan onderstaande website van kinderkleding er is beslist iets bij dat in je smaak valt. Kies en bestel eigentijdse kinderkleding via onderstaande website en geniet van een korting van 50%, met daar bovenop een leuke glossy en het magazine Glans voor de mama!

 

Reacties